Close

Crowdlending/P2P samarbejde med Mintos

Vi har startet et samarbejde med den internationelle ejendomsinvesterings-virksomhed/ Peer-to-Peer virsomhed Mintos.

Hvordan det fungerer

Mintos er en global online markedsplads for lån. Som investor kan du selv vælge hvilken typ af lån du vil ind i, til hvilken risiko, og hvilken långivere du vil bruge etc. Det fungerer altså sådan, at långivere sætter deres lån til salg, hvorefter du kan investere i dem til gengæld for et afkast.

Ved at bruge vores link får alle nye medlemmer også en del ud af aftalet. Når et nyt medlem begynder at investere, så laver Mintos en afregning på medelværdiet af investerede penge per dag for det nye medlem (hver 30-dages period i 90 dage, så tre gange). Hvis man fx som nyt medlem investerer 10 000 kr, så får det nye medlem 1% af dette, dvs 100 kr.

Links

 

________________________________

I den forhandlede aftale får vi og alle nye medlemmer en del ud af aftalet. Når et nyt medlem begynder at investere, så laver Mintos en afregning på medelværdiet af investerede penge per dag for det nye medlem (hver 30-dages period i 90 dage, så tre gange). Hvis man fx som nyt medlem investerer 10 000 kr, så får vi og det nye medlem 1% hver af dette, dvs 100 kr.

I den forhandlede aftale med Mintos, får vi udover ovenstående procent de første 90 dage (som også går til det nye medlem), også 5 euro per nyt medlem. Det er altid ganske frivilligt at benytte aftalerne, men gør i det via vores link så støtter i også vores sag og det arbejde vi laver hver dag i Moneypenny og her på My Money Invest 🙂 . Vi vil desuden ikke indgå aftaler med nogen/nogle som vi ikke selv kan stå indenfor/er fan af/selv benytter.