Close

danmark investerer

Danmark investerer (www.danmarkinvesterer.dk) er en landsdækende turné som er initieret af Moneypenny og My Money Invest i 2018, hvor vi, sammen med vore to fantastiske samarbejdspartners Dansk Aktionærforening og Jyske Bank, spreder budskapet om at ‘alle kan investere’ i hele Danmark. Vi kommer omkring i 16 forskellige byer, og vi ønsker at inspirere og motivere danskerne til at blive mere bevidste omkring sin økonomi – hver workshop indeholder oplæg som giver dig de praktiske verktøjer som du har brug for at begynde din investeringsrejse. Vi glæder os til at møde dig! 🙂

————————–

Historisk set er aktiemarkedet steget ca 7 procent om året set over de seneste 100 år. Denne værdiforøgelse kan bankernes indlånsrente ikke matche. Vi mener at alle danskere har ret til at få del i markedets generelle værdistigning, plus: være i kontrol over egen økonomi og kunne træffe velinformerede og oplyste valg vedrørende egen økonomi. Som deltager på en af de 16 investeringsworkshop rundt omkring i landet, bliver du i stand til at gå hjem og påbegynde din egen investeringsrejse.

I Aalborg, den skønne by i nord, skyder vi turnéen igang i juni. Og ca hver anden uge vil du derefter kunne finde teamet bag landets største aktieturné i en ny by helt frem til turnéen 16 byer senere slutter i Aarhus og København i februar/marts 2019. Bag turnéen står de to Moneypenny-kvinder Sarah Ophelia Møss og Linnéa Schmidt, Dansk Aktionærforening samt Jyske Bank.