Close

Deluxe Invest Café Kbh – MEGA TRENDS

Torsdag den 28. juni gæstede vi Alm Brands flotte hovedkvarter på Midtermolen i Kbh. Selvom termometeret viste 30 grader troppede femogtyve glade og nysgerrige kvinder op til en snak om Mega Trends, ETF’er, landbrugsjord, cybersecurity, robotics/Artificial Intelligence og en hel masse mere.

 

Vi livestreamede samtidig i gruppen det store investerings-community for kvinder, Moneypenny – Kvinder som investerer, hvor de tre videofiler kan genses af alle medlemmerne i gruppen efter behov.

Præsentationen er ligeledes at finde i gruppen pr 4. juli 2018. Søg blot på “Megatrends-Moneypenny”.

 

Caféen fandt sted helt oppe på 9. etage med flot udsigt over de store cruise ships der lå til kaj ved Langelinje.

Michael Friis Jørgensen lagde ud og så var der ellers fart på! Den hurtigsnakkende chef aktieanalytiker fik alle deltagerne til at spidse både ører og blyanter og der blev taget noter i stor stil. Både de helt nye/kommende investorer og dem med erfaring fik noget med hjem.

Vi startede med ETF’er, en forklaring samt deres udvikling fra 1990 og frem til idag. Og derefter bevægede vi os over i aftenens tema, Mega Trends. De trends der blev fremhævet var:

  • Robotics/Artificial Intelligence
  • Alderdom (Ageing Population)
  • Cyber Security
  • E-handel
  • SRI (Social Responsibility)

Du kan læse mere om SRI her: Investopedia

Du kan læse mere om cyber security ETF’er her: Yahoo Finance og her: Morningstar

Du kan læse mere om Ageing Population Age ETF’er her: Børsen og her: ETF advisor

Her fortæller Michael Friis Jørgensen om hvordan spredningen bør være skulle man ønske at sætte penge i de nævnte Mega Trends.

Som altid blev der sørget godt for os! Der var tapas til alle mand (kvinder).

Og vi var glade!

Der var også rigeligt at drikke – bare rolig, der stod også (agurk)sodavand inde bag alle vinflaskerne.

Der blev netværket i vanlig god Moneypenny-stil og vi havde hele to af gruppens selvforvaltede aktieklubber repræsenteret. Det er ganske gratis at være med i Moneypenny-netværket. Ligeledes de klubber der dannes privat. Og hvor er det skønt!

Nogle greb chancen for at spørge mere ind til oplægsholderne – her har vi Moneypenny medlem Eva til venstre og Julie Mørch Sørensen til venstre. Sidstnævnte holdt oplægget om blandt andet E-handel til aftenens event.

Vi ville så gerne have et billede af begge oplægsholdere sammen, men da Michael Friis Jørgensens spændende talestrøm kan være svær (og synd) at stoppe, satte Julie sig ved siden af og vi skyndte os at lege fotograf.

Vi takker for endnu et flot event og glæder os til de mange Deluxe Invest Caféer efter sommeren hvor vi går landsdækkende med caféer i både Kbh, Aarhus, Odense og Aalborg hver måned!

 

Kh Linnéa & Sarah

 

#gettingsmarter – together

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: