Close

om My Money Invest

Sarah Ophelia Møss og Linnéa Schmidt startede investeringsuniverset mymoneyinvest.dk i oktober 2017 og sitet er tænkt som et samle-forum for forskellige redskaber der kan være nyttige for nye såvel som mere erfarne danske investorer. Du vil kunne finde diverse nyheder, lettere “uddannelses”muligheder for begyndere, events, blogposts og lignende på websitet.
De to kvinder er meget forskellige i deres tilgang til det at investere, hvilket afspejles både i deres blogs samt når de står på scenen og fortæller.

Samarbejdet mellem de to startede i efteråret 2017 hvor de også gik sammen om at administrere den hurtigt voksende Facebook gruppe Moneypenny – Kvinder som investerer. Denne gruppe er Danmarks største online investerings-community for kvinder. Her sparres om investeringer (bredt set) samt alle typer for privatøkonomi (fx forsikring, boliglån og opsparing).

Der er idag 3.000 kvinder som drøfter økonomi og investering online. Ude i den virkelige verden arrangeres en hel stribe af forskellige investerings-relaterede begivenheder. Man kan læse mere om disse under fanen ‘læringsformater’ samt i vores ‘kalender’.

 

Med initiativet mymoneyinvest.dk er håbet at det kan blive en platform til inspiration, uddannelse og information – og at flere kvinder (og mænd) som gerne vil i gang med at investere kommer godt i gang.

 


 

Disclaimer: Husk at vi ikke er økonomiske rådgivere, men skriver om ting, vi har lært hen ad vejen, og som vi selv synes er vigtigt. Vi er ikke ansvarlige for, hvad du som læser vælger at investere i.