Close

sarah ophelia møss

Sarah i Politiken ifbm debatindlæg om kvinder og investering (fotograf Louise Herrche Serup)

Mit navn er Sarah Ophelia Møss, jeg er en positiv optimist, risikovillig, arbejdsom, modig og nysgerrig og en hel masse mere. Og så er jeg investeret. Helt investeret. I alt hvad jeg gør og er.

Jeg er sociolog, privat investor, eventmager og bruger mine dage på at drive Danmarks største investerings-community for kvinder ‘Moneypenny – Kvinder som investerer’ (4.200+ kvinder) og virksomheden My Money Invest som jeg ejer med to partnere, Ann-Christina Lykke og Linnéa Schmidt.

Min rejse ud i investorland startede sammen med året 2017 og det fik hurtigt lov at fylde mine dage – og nætter.

Mine to hovedinteresser, sociologi og investering, er bygget på et fundament af sund kost, masser af træning og vigtige relationer. Jeg bor i Aarhus som jeg ynder at kalde landets dejligste by, men er oprindeligt fra København.

Kh Sarah

 

Blogindlæg fra Sarah Ophelia:

 

Sarah er Co-founder og partner ved My Money Invest hvor hun står for events og samarbejder. Hun driver facebookgruppen Moneypenny – Kvinder som investerer, sammen med Linnéa Schmidt.

Du kan kontakte Sarah på sarah@mymoneyinvest.dk

 


Husk at du kan forudbestille de to første bøger i bogserien om privatøkonomi og investering med rabat helt frem til slutningen af august.