Close

Vi byder velkommen til Line på Moneypenny-Teamet

Vi velkommer en ny praktikant, Line Thøgersen, på Moneypenny-teamet. Line vil hjælpe os med SoMe og med at sprede ordet om vores mission, events samt samarbejdsaftaler.

Her er en lille hilsen fra Line:

—————-

Hej alle sammen!

Jeg har været så heldig at få lov til at deltage i det spændende arbejde i Moneypenny og vil lige introducere mig selv. Jeg bor i København og er netop nu i gang med at afslutte min uddannelse i Erhvervsøkonomi og Psykologi på Copenhagen Business School. Jeg skriver speciale om investeringsadfærd, og har de sidste par måneder fået en endnu større interesse for emnet – og ikke mindst hvordan man kan udbrede viden og erfaringer om investering.

Derfor glæder jeg mig også meget til at være med i Moneypenny, og håber på at se mange af jer til fremtidige events!

Kh Line

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: