Close

Børsnotering: Hypefactors

Update 24.08.18

Ny artikel om teknikken bag Hypefactors

 

Billede fra eventet 23. august i Kødbyen

Dansk AI-teknologi på Børsen

Vi har i august måned, i My Money Invest et samarbejde med virksomheden Hypefactors der børsnoteres i slutningen af august måned.

Aktien udbydes til 8 kroner pr aktie. Tegningsperioden starter onsdag den 15. august og løb frem til den 28. august 2018. Du kan læse en masse om selskabet og noteringen via de links du finder i dette indlæg.

Med en AI-baseret tech-platform, der gør effekten målbar og hverdagen lettere for kommunikationsafdelingerne, er Hypefactors klar til en international vækstrejse.

Ritzau skriver mandag morgen (13. august)

“Hypefactors har ansøgt om optagelse til notering på minibørsen First North, hvor opstartsselskabet går efter at rejse op til 20 mio. kr. Selskabet har udviklet en såkaldt PR automation-platform, der gør det muligt for virksomheder at måle effekten og værdien af deres PR-investeringer. Kundelisten tæller navne som Mot Hennessy, MHI Vestas Offshore og Ecco, skriver Hypefactors i en meddelelse.” (/ritzau/FINANS)

Event

Vi hoster torsdag den 23. august et af de populære gratis børsnoterings-events vi jævnligt inviterer til og vi livestreamer som altid. Du vil kunne se livestream, og efterfølgende videoen på vores åbne Facebook page My Money Invest (for alle).

  • Først får vi en ekstraordinær indsigt i hvad der foregår inde hos Nasdaq når en virksomhed børsnoteres ved Head of Listings Carsten Borring.
  • Dernæst får vi alle mulighed for at blive klogere på aktieanalysens kunstfærdigheder ved erfaren aktieanalytiker Jesper Ilsøe.
  • Eventets hovedperson, CEO Casper Janns, præsenterer Hypefactors der skal børsnoteres og tager os igennem den proces.

Du kan tilmelde dig eventet i København HER.

Program for event:

17:30: Dørene åbnes
17:45: Introduktion ved Sarah Ophelia Møss
17:50: Hvad er børsen? ved Carsten Borring, Head of Listings & Capital Markets Nasdaq
18:10: Aktieanalyse; hvordan? ved Jesper Ilsøe, Kapital Partner
18:30: Virksomhedspræsentation ved CEO
19:15: Tapas & Cava

Du kan tilmelde dig eventet i København HER.

Vi co-hoster også et event for Hypefactors i Aarhus. Du kan læse mere om dette event samt tilmelde dig HER.

Nyttige links

Hypefactors website

Selskabets investorside

Hypefactors på Youtube

Virksomhedens rådgiver

Lidt fakta om noteringen

  • Pris: 8 DKK per aktie
  • Tegningsperiode: 15.-28. august 2018
  • Værdiansættelse: 49,4 mio. DKK
  • Mindste tegning: 500 aktier á 8 DKK svarer til 4.000 DKK
  • Forventet første handelsdag: 3. september 2018
  • Liste: First North
  • Tickerkode: HYPE

Tegning af aktier

Aktier kan tegnes ved afgivelse af elektronisk tegningsordre via investors eget kontoførende pengeinstitut eller ved indlevering af tegningsblanketten til investors eget kontoførende pengeinstitut. Forhør dig i dit pengeinstitut om, hvordan du kan tegne aktier. Frie midler, pensionsmidler, selskabsmidler og virksomhedsordninger kan benyttes.

Tegningsblanket og virksomhedsbeskrivelse kan downloades her på siden, eller rekvireres ved henvendelse til Kapital Partner på ipo@kapitalpartner.dk

 

Ansvarsfraskrivelse (disclaimer): Vi er ikke økonomiske rådgivere, og vi fralægger os ethvert ansvar for de økonomiske valg, du måtte træffe på baggrund af det, du læser på denne blog. Indholdet på bloggen er af oplysende karakter og har et uddannelsesmæssigt sigte. Det er ikke at betragte som hverken investeringsrådgivning eller anbefalinger, ej heller forholder vi os til læserens private, økonomiske situation. Enhver brug af oplysninger er på egen risiko. Al handel med værdipapirer indeholder risici. Man bør ikke handle for penge, man ikke har råd til at tabe. Vi opfordrer til, at der søges rådgivning, hvis læseren ikke forstår de på området gældende risici. Det historiske afkast på feltet investering er ingen garanti for fremtidig gevinst. Vi er ikke er ansvarlige for nogen valg, du måtte træffe, på baggrund af hvad du læser på www.mymoneyinvest.dk eller hører til events arrangeret af My Money Invest ApS.


Du kan finde flere events samt online sparring i Facebookgruppen Kvindelogen Investeret, et community for kvinder samt i gruppen Aktieklubben Danmark, et community for begge køn rettet mod den nye investor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: