Close

Børsnotering: NeoDynamics

(Reklame)

Om lidt børsnoteres svenske NeoDynamics, et medicinsk teknologi selskab, som beskæftiger sig med behandling af brystkræft. Det sker på børsen Spotlight Stock Market.

NeoDynamics AB har udviklet biopsisystemet NeoNavia, der med en ny patenteret mikropulsteknologi forbedrer og gør det lettere at tage vævsprøver (biopsier) hos patienter med brystkræft. Denne nye teknologi har en øget præcision og bedre kontrol.

NeoDynamics færdigudvikler idag kommercialiseringsversionen af NeoNavia med flere nålevarianter, for at kunne give lægerne mulighed for at håndtere majoriteten af alle biopsier ved hjælp af mikropulsteknik. Dette medfører at produktet har potentiale til at erobre store dele af biopsimarkedet.

Selskabet gennemfører nu en emission af units forud for en notering på Spotlight Stock Market.

Sedermera Fondkommission er finansiel rådgiver og emissionsinstitut.

 

Børsnoteringsevent – Mød NeoDynamics på lørdag i København

Lørdag den 10. november deltog NeoDynamics på medlemskonferencen, en dag om investering for kvinder. Du kan se videooptagelse af Anna og Jürgens oplæg på vores åbne Facebook page My Money Invest.

 

Nyttige links

Selskabets website

Selskabets investorside

Selskabets IPO side

Nordnet

 

Fakta om noteringen

  • Pris: 16,40 SEK per unit (i dette tilbud tegnes der units i stedet for aktier. En unit består af to NeoDynamics-aktier + en vederlagsfri tegningsoption af serien TO1. Ejeren af en tegningsoption har mulighed for at indløse den til en ny NeoDynamics-aktie cirka 12 måneder senere efter denne emission til kurs 8,20 SEK (5,95 DKK))
  • Tegningsperiode: 31. oktober – 14. november
  • Mindste tegning: 375 aktier, svarende til 6.150 SEK (4.465 DKK)
  • Værdiansættelse (premoney): ca. 75 mio SEK (54,46 mio DKK)
  • Forventet første handelsdag: 7. december 2018
  • Liste: Spotlight Stock Market
  • Kortnavn for aktien: NEOD
  • ISIN code: SE0011563410

Tegning af aktier

Hvis du har lyst til at tage del i NeoDynamics vækstrejse, har du snart mulighed for at blive aktionær. Som dansk investor kan du blandt andet tegne direkte hos Nordnet HER. På http://www.neodynamics.se/investors kan du finde yderligere information om NeoDynamics og se, hvor du kan tegne aktier.

Alle investeringer i værdipapirer er forbundet med risikovillighed. I selskabets prospekt indgår en beskrivelse af potentielle risici, der er forbundet med virksomhedens aktiviteter og dens værdipapirer. Inden der tages en investeringsbeslutning bør disse risici, sammen med øvrig information i den komplette virksomhedsbeskrivelse, gennemlæses grundigt. Prospektet kan downloades på virksomhedens hjemmeside her.

 

 


Ansvarsfraskrivelse (disclaimer): Vi er ikke økonomiske rådgivere, og vi fralægger os ethvert ansvar for de økonomiske valg, du måtte træffe på baggrund af det, du læser på denne blog. Indholdet på bloggen er af oplysende karakter og har et uddannelsesmæssigt sigte. Det er ikke at betragte som hverken investeringsrådgivning eller anbefalinger, ej heller forholder vi os til læserens private, økonomiske situation. Enhver brug af oplysninger er på egen risiko. Al handel med værdipapirer indeholder risici. Man bør ikke handle for penge, man ikke har råd til at tabe. Vi opfordrer til, at der søges rådgivning, hvis læseren ikke forstår de på området gældende risici. Det historiske afkast på feltet investering er ingen garanti for fremtidig gevinst. Vi er ikke er ansvarlige for nogen valg, du måtte træffe, på baggrund af hvad du læser på www.mymoneyinvest.dk eller hører til events arrangeret af My Money Invest ApS.


Du kan finde online sparring i Facebookgruppen Kvindelogen Investeret, et community for kvinder samt i gruppen Aktieklubben Danmark, et community for begge køn rettet mod den nye investor.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: