Close

Børsnotering: Risk Intelligence

Vi havde i juli måned, i My Money Invest et samarbejde med virksomheden Risk Intelligence der stod overfor en børsnotering.

Tegningsperioden startede mandag den 16. juli og løb frem til den 31. juli 2018. Du kan læse en masse om selskabet og noteringen via de links du finder i dette indlæg.

Vi co-hostede tirsdag den 16. juli et af de populære gratis børsnoterings-events vi jævnligt inviterer til og vi livestreamede som altid. Du kan se video inklusiv spørgsmålsseancen samt Nordnets vejledning til tegning af aktier på vores åbne Facebook page My Money Invest.

Sarah, Partner ved My Money Invest, takker her Peter Max, Partner ved Gemstone Capital, for at My Money Invest er inkluderet som co-host ved eventet.

Stine Kit Gerster, var den heldige vinder af en stak aktier fra Risk Intelligence. Deltagerne i konkurrencen var de tilstedeværende ved eventet i i Parken og gaven var fra Risk Intelligence selv – Stine står her med CEO Hans Tino Hansen. Stine var således garanteret aktier i virksomheden til forskel fra alle andre private investorer der måtte vente og se om de fik aktier tildelt efter tegningsperioden udløb.

Stine Kit Gerster, medlem af investerings-communitiet Moneypenny og Hans Tino Hansen, CEO ved Risk Intelligence.

På selskabets investorside kan du se CEO Hans Tino Hansen præsentere virksomheden på engelsk fra investormødet i Stockholm. Den danske udgave fra eventet tirsdag den 16/7 i Parken i Kbh er også være at finde på samme side.

Selskabets investorside

Den danske teaser

CEO Hans Tino Hansen på Youtube

Information om aktietegning på Nordnet

Virksomhedens rådgiver

 

Lidt fakta om noteringen:

  • Pris: 6,25 DKK per aktie
  • Tegningsperiode: 16-31. juli 2018
  • Værdiansættelse: 35,9 mio. DKK
  • Mindste tegning: 700 aktier á 6,25 DKK eller 4.375 DKK
  • Forventet første handelsdag: 17. august 2018
  • Liste: Spotlight Stock Market
  • Tickerkode: RISK

 

 

Ansvarsfraskrivelse (disclaimer): Vi er ikke økonomiske rådgivere, og vi fralægger os ethvert ansvar for de økonomiske valg, du måtte træffe på baggrund af det, du læser på denne blog. Indholdet på bloggen er af oplysende karakter og har et uddannelsesmæssigt sigte. Det er ikke at betragte som hverken investeringsrådgivning eller anbefalinger, ej heller forholder vi os til læserens private, økonomiske situation. Enhver brug af oplysninger er på egen risiko. Al handel med værdipapirer indeholder risici. Man bør ikke handle for penge, man ikke har råd til at tabe. Vi opfordrer til, at der søges rådgivning, hvis læseren ikke forstår de på området gældende risici. Det historiske afkast på feltet investering er ingen garanti for fremtidig gevinst. Vi er ikke er ansvarlige for nogen valg, du måtte træffe, på baggrund af hvad du læser på www.mymoneyinvest.dk eller hører til events arrangeret af My Money Invest ApS.


Du kan finde flere events samt online sparring i Facebookgruppen Kvindelogen Investeret, et community for kvinder samt i gruppen Aktieklubben Danmark, et community for begge køn rettet mod den nye investor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: