Close

Børsnotering: Risk Intelligence

Vi havde i juli måned, i My Money Invest samt i vores store online investerings-community, Moneypenny, et samarbejde med virksomheden Risk Intelligence der stod overfor en børsnotering.

Tegningsperioden startede mandag den 16. juli og løb frem til den 31. juli 2018. Du kan læse en masse om selskabet og noteringen via de links du finder i dette indlæg.

Vi co-hostede tirsdag den 16. juli et af de populære gratis børsnoterings-events vi jævnligt inviterer til og vi livestreamede som altid. Du kan se video inklusiv spørgsmålsseancen samt Nordnets vejledning til tegning af aktier i vores online community Moneypenny (for kvinder) samt på vores åbne Facebook page My Money Invest.

Sarah, Partner ved My Money Invest, takker her Peter Max, Partner ved Gemstone Capital, for at My Money Invest og Moneypenny er inkluderet som co-host ved eventet.

Moneypenny-medlem, Stine Kit Gerster, var den heldige vinder af en stak aktier fra Risk Intelligence. Deltagerne i konkurrencen var de tilstedeværende ved eventet i i Parken og gaven var fra Risk Intelligence selv – Stine står her med CEO Hans Tino Hansen. Stine var således garanteret aktier i virksomheden til forskel fra alle andre private investorer der måtte vente og se om de fik aktier tildelt efter tegningsperioden udløb.

Stine Kit Gerster, medlem af investerings-communitiet Moneypenny og Hans Tino Hansen, CEO ved Risk Intelligence.

På selskabets investorside kan du se CEO Hans Tino Hansen præsentere virksomheden på engelsk fra investormødet i Stockholm. Den danske udgave fra eventet tirsdag den 16/7 i Parken i Kbh er også være at finde på samme side.

Selskabets investorside

Den danske teaser

CEO Hans Tino Hansen på Youtube

Information om aktietegning på Nordnet

Virksomhedens rådgiver

 

Lidt fakta om noteringen:

  • Pris: 6,25 DKK per aktie
  • Tegningsperiode: 16-31. juli 2018
  • Værdiansættelse: 35,9 mio. DKK
  • Mindste tegning: 700 aktier á 6,25 DKK eller 4.375 DKK
  • Forventet første handelsdag: 17. august 2018
  • Liste: Spotlight Stock Market
  • Tickerkode: RISK

 

Husk at investering er forbundet med risiko og at vi ikke er ansvarlige for nogen valg du måtte træffe, på baggrund af hvad du læser på www.mymoneyinvest.dk.

 

Husk at du kan forudbestille de to første bøger i vores bogserie om privatøkonomi og investering med rabat helt frem til slutningen af august.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: