Close

Børsnotering: Seluxit

Om lidt børsnoteres Seluxit, som beskæftiger sig med Internet of Things, altså fjernstyring af elektronik fra sin mobiltelefon. Det sker på børsen Nasdaq First North.

Virksomheden skriver selv:

Seluxit er en sund og innovativ tech-virksomhed med stærke kunderelationer og stort vækstpotentiale.

Seluxit blev etableret i 2006 i Aalborg af Daniel Lux og Morten Pagh Frederiksen, der begge er medejere af virksomheden.

“Vi har udviklet en løsning, der kan får stort set al elektronik til at samarbejde. Vores køleskab, lys, plæneklipper, varmepumpe, elmåler og meget anden elektronik er blevet intelligent. Det er Internet of Things. Det er fremtiden, og vækstpotentialet er globalt” siger Daniel Lux, CEO i Seluxit.

Den kapital, Selskabet får tilført, påtænker Ledelsen at bruge til blandt andet at styrke organisationen. Selskabets Ledelse har til hensigt at anvende en del af provenuet til at fortsætte udviklingen af egne produkter, og Selskabet vil investere yderligere i salg og markedsføring samt udvikling af nye markedsområder og lande.

 

Børsnoteringsevents

Vi hoster mandag den 22. oktober i Aalborg, tirsdag den 23. oktober i Aarhus samt onsdag den 24. oktober og mandag den 29. oktober i København børsnoterings-event. Det er gratis at deltage og vi livestreamer som altid. Du kan se livestream og efterfølgende videoen på vores åbne Facebook page My Money Invest.

Program for event:

17:00 Dørene åbnes
17:10 Velkommen ved Dansk Aktionærforening
17:15 Præsentation af Seluxit v. CFO Daniel Lux
17:45 Q&A
18:15 Networking, sandwich og vand/kaffe
19:00 Tak for i aften

Tilmelding:

Du kan tilmelde dig eventet i Aalborg HER
Du kan tilmelde dig eventet i Aarhus HER
Du kan tilmelde dig eventet i København den 24. oktober HER
Du kan tilmelde dig eventet i København den 29. oktober HER

Nyttige links

Selskabets website

Selskabets investorside

Selskabets blog

Nordnet

Virksomhedens rådgiver, John Norden, Norden CEF

Artikel i Børsen d. 16. oktober

Video om Seluxit

Video om hvordan man tegner Seluxit aktier

 

Fakta om noteringen

  • Pris: 9,40 DKK per aktie
  • Tegningsperiode: 22. oktober kl. 00.01 – 2. november kl. 23.59
  • Mindste tegning: 400 aktier, svarende til 3.760 DKK
  • Resultat af udbuddet forventes offentliggjort: 5. november 2018
  • Værdiansættelse (premoney): ca. 64 mio DKK
  • Forventet første handelsdag: 9. november 2018
  • Liste: Nasdaq First North
  • Tickerkode: SLXIT

Tegning af aktier

Hvis du har lyst til at tage del i Seluxits vækstrejse, har du snart mulighed for at blive aktionær. Som dansk investor kan du blandt andet tegne direkte hos Nordnet HER. På www.seluxit.com/investors kan du finde yderligere information om Seluxit og se, hvor du kan tegne aktier.

Alle investeringer i værdipapirer er forbundet med risikovillighed. I Seluxit “Virksomhedsbeskrivelse” indgår en beskrivelse af potentielle risici, der er forbundet med virksomhedens aktiviteter og dens værdipapirer. Inden der tages en investeringsbeslutning bør disse risici, sammen med øvrig information i den komplette virksomhedsbeskrivelse, gennemlæses grundigt. Virksomhedsbeskrivelsen kan downloades på virksomhedens hjemmeside (www.seluxit.com).

 

 

Ansvarsfraskrivelse (disclaimer): Vi er ikke økonomiske rådgivere, og vi fralægger os ethvert ansvar for de økonomiske valg, du måtte træffe på baggrund af det, du læser på denne blog. Indholdet på bloggen er af oplysende karakter og har et uddannelsesmæssigt sigte. Det er ikke at betragte som hverken investeringsrådgivning eller anbefalinger, ej heller forholder vi os til læserens private, økonomiske situation. Enhver brug af oplysninger er på egen risiko. Al handel med værdipapirer indeholder risici. Man bør ikke handle for penge, man ikke har råd til at tabe. Vi opfordrer til, at der søges rådgivning, hvis læseren ikke forstår de på området gældende risici. Det historiske afkast på feltet investering er ingen garanti for fremtidig gevinst. Vi er ikke er ansvarlige for nogen valg, du måtte træffe, på baggrund af hvad du læser på www.mymoneyinvest.dk eller hører til events arrangeret af My Money Invest ApS.


Lær at investere på 4 timer

Investering er for alle, og derfor inviterer vi hele Danmark til at lære at investere i en Jyske Bank tæt på dig.
Klik på billedet og vælg hvilken by du vil til workshop i

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: