Close

Børsnotering: Stenocare

Om et par uger børsnoteres den første europæiske virksomhed der beskæftiger sig med medicinsk cannabis. Det sker på (mini)børsen Spotlight Stock Market.

Virksomheden skriver selv:

“STENOCARE er den første cannabis IPO i Europa, og er positioneret til at blive en førende aktør på det danske marked, og en betydelig leverandør i Europa. Legaliseringen af medicinsk cannabis har skabt et nyt, stort og attraktivt marked i alle lande, der er blevet liberaliseret.
STENOCARE er ”first mover” i den danske Forsøgsordning. Selskabet har som den første udbyder sikret alle nødvendige tilladelser, og er først med godkendte produkter på det danske marked under Forsøgsordningen.”

Event

Vi hoster torsdag den 1. oktober et af de populære gratis børsnoterings-events vi jævnligt inviterer til og vi livestreamer som altid. Du vil kunne se livestream og efterfølgende videoen på vores åbne Facebook page My Money Invest.

Program for event:

17:00 Networking og drikkevarer
17:30 Velkommen ved Gemstone Capital og øvrige arrangører
17:40 Helge Larsen giver et investor-perspektiv på den medicinske cannabis sektor
18:00 Investor-præsentation af STENOCARE ved CEO Thomas Schnegelsberg
18:45 Q&A med CEO Thomas Schnegelsberg
19:00 Networking, let forplejning og drinks
20:00 Tak for i aften

Du kan tilmelde dig eventet i København HER.

Nyttige links

Selskabets website

Selskabets investorside

Stenocare på Youtube

Selskabet på Nordnet

Virksomhedens rådgiver

 

Fakta om noteringen

  • Pris: 8,80 DKK per aktie
  • Tegningsperiode: 24. september – 9. oktober 2018
  • Mindste tegning: 400 aktier á 8,80 DKK svarer til 3.520 DKK
  • Værdiansættelse (premoney): ca. 59,7 mio DKK
  • Forventet første handelsdag: 26. oktober 2018
  • Liste: Spotlight Stock Market
  • Tickerkode: STENO

Tegning af aktier

Som dansk investor kan du tegne direkte hos Nordnet HER. Hvis du har en hjælpsom kontakt-person i Danske Bank eller Nordea, så kan de bistå med at udfylde og indsende tegningssedlen som du finder på sidste side af ”teaser-dokumentet”.

Alternativt kan du selv udfylde og maile en tegningsblanket direkte til Sedermera. Instruktioner fremgår af tegningssedlen.
Yderligere information i forhold til tegning fremgår af Memorandum side 4. Er du i tvivl, så kan du kontakte Sedermera som du finder HER. De bistår selskabet med tegning, afregning m.v. Kontaktoplysninger fremgår af tegningsblanket.

Tegningsblanket kan downloades på selskabets hjemmeside HER.

 

 

Ansvarsfraskrivelse (disclaimer): Vi er ikke økonomiske rådgivere, og vi fralægger os ethvert ansvar for de økonomiske valg, du måtte træffe på baggrund af det, du læser på denne blog. Indholdet på bloggen er af oplysende karakter og har et uddannelsesmæssigt sigte. Det er ikke at betragte som hverken investeringsrådgivning eller anbefalinger, ej heller forholder vi os til læserens private, økonomiske situation. Enhver brug af oplysninger er på egen risiko. Al handel med værdipapirer indeholder risici. Man bør ikke handle for penge, man ikke har råd til at tabe. Vi opfordrer til, at der søges rådgivning, hvis læseren ikke forstår de på området gældende risici. Det historiske afkast på feltet investering er ingen garanti for fremtidig gevinst. Vi er ikke er ansvarlige for nogen valg, du måtte træffe, på baggrund af hvad du læser på www.mymoneyinvest.dk eller hører til events arrangeret af My Money Invest ApS.


Du kan finde flere events samt online sparring i Facebookgruppen Kvindelogen Investeret, et community for kvinder samt i gruppen Aktieklubben Danmark, et community for begge køn rettet mod den nye investor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: