Close

Børsnoteringsevent med Freetrailer i Aarhus

Det var et fantastisk fremmøde fra Moneypenny/My Money Invest igår på vores og Dansk Aktionærforenings børsnoteringsevent for Freetrailer i Aarhus på Restaurant No 16, hvor vi lærte om do’s and don’ts ved Peter Max (Gemstone Capital) og om Freetrailers rejse til børsen ved Allan Sønderskov Darré. 
 
Vi fik os en skøn afslutning på aftenen med networking og tapas på tagterrassen.
 
Det var SÅ godt at møde jer der deltog.
 
En lille resumé fra aftenen:
 
Peter Max om børsintroduktioner:
 
-Invester i noget du forstår.
-Man kommer som investor med på en rejse
-Har virksomheden en definieret marked (kunder), og hvordan er skalerbarheden?
-Det handler om mennesker (teamet, teamet, teamet)
-Hvis det lyder for godt til at være sandt, er det det måske også. Der skal være realistiske mål
– Lav dit eget “score-card”, hvilke parametre synes du er vigtigst?
 
Freetrailer:
Virksomheden startede allerede i 2004, og har vokset primært i Danmark men også i Sverige og Norge. Har planer om at ekspandere til Finland/Holland/Belgien/Tyskland. Omsætning idag cirka 30 millioner. Får en ny stor samarbejdspartner med om bord cirka hveranden måned. Freetrailer har 1.470 trailere i Norden (flest i Danmark hvor der er 1.000 trailere), og har store samarbejdspartners som IKEA, Silvan, Bilka med flere.
 
De lader til at have en dygtig og kompetent ledelse og bestyrelse, og de har fx selv udviklet en elektronisk lås, som vil gøre det meget mere fleksibelt at leje en trailer. Låsen kan også bruges til mange andre ting  såsom Airbnb. Den elektroniske lås er blevet brugt 80.000 gange og de fleste børnesygdomme synes at være blevet opdaget nu.
 
Læs mere her: https://freetrailer.com/dk/investor/
Kurtagefrit på Nordnet her: https://www.nordnet.dk/kampagner/ipo/freetrailer.html
 
Kh,
Sarah og Linnéa
Ansvarsfraskrivelse (disclaimer): Vi er ikke økonomiske rådgivere, og vi fralægger os ethvert ansvar for de økonomiske valg, du måtte træffe på baggrund af det, du læser på denne blog. Indholdet på bloggen er af oplysende karakter og har et uddannelsesmæssigt sigte. Det er ikke at betragte som hverken investeringsrådgivning eller anbefalinger, ej heller forholder vi os til læserens private, økonomiske situation. Enhver brug af oplysninger er på egen risiko. Al handel med værdipapirer indeholder risici. Man bør ikke handle for penge, man ikke har råd til at tabe. Vi opfordrer til, at der søges rådgivning, hvis læseren ikke forstår de på området gældende risici. Det historiske afkast på feltet investering er ingen garanti for fremtidig gevinst. Vi er ikke er ansvarlige for nogen valg, du måtte træffe, på baggrund af hvad du læser på www.mymoneyinvest.dk eller hører til events arrangeret af My Money Invest ApS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: