Close

Bogreception på Nasdaq

Torsdag den 6. september holdt vi reception for bogen ‘Den lille guide til investering’ på Nasdaq i København.

Der var masser af bobler, chokolade og snack

Bogen er en del af serien ‘Den lille guide’ hvor en hel stribe bøger om privatøkonomi og investering vil udkomme fremover. Bøgerne vil ikke kun være rettet mod voksne, men også mod børn og unge. Privatøkonomi er et emne, som vi i My Money Invest mener man sagtens kan introducere tidligt i livet. Vi vil derfor gøre vores til, at de danske børn og unge bliver klædt på til et økonomisk trygt voksenliv. Men det er et sidespring.
Tilbage til emnet.

Bogreception for ‘Den lille guide til investering’

 

Nasdaq OMX Copenhagen

Vi vil gerne takke Nasdaq OMX Copenhagen for at lægge hus til vores bogreception. Vi synes selv, at det er det perfekte sted, at fejre en bog om investering og er meget taknemmelige for muligheden. Særligt tak til Anders og Javier for at få det i stand og til Anders for at holde os med selskab under hele receptionen.
Vores professionelle samarbejdspartere rundt om i hele landet er en stor del af grunden til, at vi kan det vi kan.

Den anden del er vores evigt opbakkende community! En særlig tak skal lyde til Marie for assistance med stort og småt på dagen. Vi sætter mange skibe i søen, og de kommer kun sikkert frem fordi vi har landets skønneste og klogeste kvinder med os på rejsen.

Skønne kloge kvinder fra investerings-communities som Kvindelogen Investeret

En tak skal også lyde til de utrolig mange kommende, nye såvel som mere erfarne investorer der har købt vores bøger. Det var et sats, da vi valgte at udgive dem selv, særligt idet vi valgte, at de skulle udkomme på tryk. Vi sendte således en masse penge afsted og kunne kun håbe, at de ville komme igen som bøgerne blev solgt. Efter en overvældende interesse kan vi nu igen sove roligt om natten og er allerede i proces med at gøre klar til at bestille andet oplag. Dette giver os også mulighed for, at rette de fejl og mangler der altid vil være i et første oplag. Vi glæder os til at sende dem gennem korrekturmaskinen endnu en gang og som i alt andet vi foretager os optimere og forbedre.

Bogreception for ‘Den lille guide til investering’
Karin Horn Nielsen, Alm. Brand (venstre), Sarah Ophelia Møss, My Money invest (midten) og Julie Mørch, Alm. Brand
Der blev snakket bøger, business og investeringer ved receptionen

Tusind tak for en dejlig eftermiddag!

Mange kærlige hilsner Sarah fra My Money Invest.

 

Ansvarsfraskrivelse (disclaimer): Vi er ikke økonomiske rådgivere, og vi fralægger os ethvert ansvar for de økonomiske valg, du måtte træffe på baggrund af det, du læser på denne blog. Indholdet på bloggen er af oplysende karakter og har et uddannelsesmæssigt sigte. Det er ikke at betragte som hverken investeringsrådgivning eller anbefalinger, ej heller forholder vi os til læserens private, økonomiske situation. Enhver brug af oplysninger er på egen risiko. Al handel med værdipapirer indeholder risici. Man bør ikke handle for penge, man ikke har råd til at tabe. Vi opfordrer til, at der søges rådgivning, hvis læseren ikke forstår de på området gældende risici. Det historiske afkast på feltet investering er ingen garanti for fremtidig gevinst. Vi er ikke er ansvarlige for nogen valg, du måtte træffe, på baggrund af hvad du læser på www.mymoneyinvest.dk eller hører til events arrangeret af My Money Invest ApS.


Du kan finde flere events samt online sparring i Facebookgruppen Kvindelogen Investeret, et community for kvinder samt i gruppen Aktieklubben Danmark, et community for begge køn rettet mod den nye investor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: