Close

danmark investerer

Hvad er danmark investerer?

INVESTERINGS-WORKSHOPPEN: ‘DANMARK INVESTERER’
I et spændende samarbejde mellem Moneypenny – Kvinder som investerer, Dansk Aktionærforening og Jyske Bank er Danmarks største Aktieturné blevet et realitet! Fire timers grundig indføring i det at investere. Lige fra hvad værdipapirer er, hvor man køber/opbevarer dem, over hvordan man opbygger en veldiversificeret portefølje, til helt lavpraktisk workshoparbejde, hvor man lærer at arbejde med fundamentaler som nøgletal mv.
Linnéa og Sarah fra My Money Invest & Moneypenny – Kvinder som investerer står for oplægsdelen hvorefter en af Dansk Aktionærforenings dygtige facilitatorer tager over under workshopdelen. Når du går hjem, kan du således godt og trygt klædt på påbegynde/fortsætte din egen investeringsrejse.

Turnéen startede i Aalborg 10. juni og rammer i alt 16 byer mellem juni 2018 og marts 2019. Det koster 399,- (DAFs medlemspris tilgængelig for alle på turnéen). Hele teamet bag turnéen ser frem til at gøre den generelle værdistigning i markedet mere tilgængelig for kvinder (og mænd) rundt omkring i landet. Vi glæder os utrolig meget, til at møde alle jer rundt om i landet.

 

INVESTERINGS-WORKSHOP
I et spændende samarbejde mellem Moneypenny – Kvinder som investerer, Dansk Aktionærforening og Jyske Bank er Danmarks største Aktieturné blevet en realitet!

ALLE KAN LÆRE AT INVESTERE
Workshoppen henvender sig til både nybegyndere og investorer med lidt erfaring. Det er både for dig der aldrig har købt aktier før og dig der handler en sjældent gang imellem, men som ønsker at vide mere og blive mere tryg med at handle. Du behøver ingen forudgående viden om området. Investering er for alle.

LÆR AT INVESTERE PÅ KUN 4 TIMER
Du skal blot investere 4 timer af din søndag, så får du en grundig og kompetent indføring i det at investere. Og efter workshoppen ved du:

DAGSORDEN
– Hvad værdipapirer er (aktier, obligationer)
– Hvad investeringsforeninger er (aktive og passive fonde)
– Hvor man køber dem (banker og handel)
– Hvor man opbevarer dem (depoter)
– Hvordan man lægger en strategi (for enkelt handel samt for depot)
– Hvordan man opbygger en veldiversificeret portefølje
– Hvilke risici man bør være opmærksom på
– Hvilken rolle ens tidshorisont spiller
– Hvad der udgør ens egen investorprofil
– Hvordan børspsykologi påvirker os selv og markedet
– Hvordan man læser virksomhedernes vigtige nøgletal
– Hvordan man anvender nøgletal i praksis

Efter de 4 timer, er du klar til at gå hjem og handle aktier og andre værdipapirer.

UNDERVISERE
Linnéa og Sarah fra Danmarks største investerings-community for kvinder, Moneypenny, står for oplægsdelen hvorefter en af Dansk Aktionærforenings dygtige facilitatorer tager over under workshopdelen.

DANMARKINVESTERER.DK
Kom og vær en del af årets vigtigste kampagne: Investering er for alle – også dig. Markedet stiger, men ikke alle får del i værdierne, fordi de ikke investerer deres penge. Kom med på en workshop og bliv klar til at begynde at investere selv.

PROGRAM
12:00-12.15: Velkommen v/Jyske Bank
12:15-13.45: Investering fra A til Z
13.45-14.00: PAUSE med lækker forplejning
14.00-15.30: Praktisk workshop
15.30-16.00: Spørgsmål og opsamling

Du vil et par dage inden arrangementet modtage en mail med adresseoplysninger. Kom er vær en del af årets vigtigste begivenhed og kampagne: INVESTERING ER FOR ALLE – også dig! Tilmeld dig her.
Vi glæder os til at se dig!

 

Historisk set er aktiemarkedet steget ca 7 procent om året set over de seneste 100 år. Denne værdiforøgelse kan bankernes indlånsrente ikke matche. Vi mener at alle danskere har ret til at få del i markedets generelle værdistigning, plus: være i kontrol over egen økonomi og kunne træffe velinformerede og oplyste valg vedrørende egen økonomi. Som deltager på en af de 16 investeringsworkshop rundt omkring i landet, bliver du i stand til at gå hjem og påbegynde din egen investeringsrejse.