Close

Deluxe Invest Café Kbh – NØGLETAL

Torsdag den 26. april 2018 afholdt vi endnu en af vores tematiserede investeringscaféer, Deluxe Caféen.

Arvtageren til den traditionelle investeringscafé, der tidligere på året blev splittet op i henholdsvis:

  1. Workshoppen
  2. Social Invest Café

Vi var denne gang på besøg hos Jyske Bank i deres filial på Vesterbrogade hvor Michael Munck (Leder, Investering, Private Banking) holdt oplæg om NØGLETAL.

Det var en emne der stod højt på vores liste om temaer vi er meget interesserede i. Også Bitten Sinding (Leder, Formue og Investering) og Susanne Linnemann (Senior Relationship Manager at Jyske Bank, Private Banking Exclusive) var tilstede og tog imod os, svarede på spørgsmål og var nysgerrige på hvem vi er.

Oplægget var helt fantastisk! Vi kom igennem en masse og trods niveauet gerne svinger fra helt ny til ret erfaren ved vores mange events, så ramte den dygtige oplægsholder plet. Der var noget for alle – hvilket i øvrigt altid er et mål.

Nogle af de emner vi kom ind på var:

  • Investeringsstil (aktiv/passiv/kvalitativ/kvantitativ/smart beta)
    SMART BETA er når man både investerer langsigtet og passiv og aktivt og mere kortsigtet

  • Nøgletal

  • Teknisk analyse

  • Megatrends
  • Markedsupdate

Og til sidst gennemgik Michael Munck en række gode huskeregler

 

Vi glæder os meget til de næste Deluxe Invest Caféer i både Kbh og Aarhus.

Man kan finde datoer for de næste planlagte caféer her: kalender

Og en oversigt over alle vores læringsformater her: læringsformater

 

Vi ses forhåbentlig snart enten ude i landet eller til en spændende dialog om det der fylder for dig i vores store online community her: Facebook, Moneypenny – Kvinder som investerer

 

Kh Linnéa & Sarah

 

Ansvarsfraskrivelse (disclaimer): Vi er ikke økonomiske rådgivere, og vi fralægger os ethvert ansvar for de økonomiske valg, du måtte træffe på baggrund af det, du læser på denne blog. Indholdet på bloggen er af oplysende karakter og har et uddannelsesmæssigt sigte. Det er ikke at betragte som hverken investeringsrådgivning eller anbefalinger, ej heller forholder vi os til læserens private, økonomiske situation. Enhver brug af oplysninger er på egen risiko. Al handel med værdipapirer indeholder risici. Man bør ikke handle for penge, man ikke har råd til at tabe. Vi opfordrer til, at der søges rådgivning, hvis læseren ikke forstår de på området gældende risici. Det historiske afkast på feltet investering er ingen garanti for fremtidig gevinst. Vi er ikke er ansvarlige for nogen valg, du måtte træffe, på baggrund af hvad du læser på www.mymoneyinvest.dk eller hører til events arrangeret af My Money Invest ApS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: