Close

En hel dag om investering for kvinder i Aarhus & København

Vil du have ny investerings-inspiration?

De halvårlige investeringskonferencer nærmer sig med hastige skridt, og derfor vil vi benytte lejlighed til at fortælle lidt om de spændende virksomheder og oplægsholdere, som du kan møde i Aarhus 3. november og i København 10. november.

Hvem er oplægsholderne?

Oncology Venture: Oncology Venture undersøger og udvikler produkter til behandling af cancer. Oncology venture bruger Drug Response Prediction – DRP® for at øge chancen for succes ved kliniske forsøg. Oncology Venture har i høj grad fokus på områder der berører kvinder-cancer, hvor de anvender deres ‘personalized-treatment’ DRP-teknologi, samt udvikler en gruppe af produkter til bekæmpelse af bl.a. bryst- og ovarie-cancer. Selskabet er børsnoteret og på konferencen i København vil COO, Ulla Hald Buhl, gå i dybden med virksomheden og de muligheder man har som investor.

Nordnet: Nordnet er Nordens største online børsmægler, som tilbyder handels- og depottjenester for frie midler og pensionsordninger. Nordnet er særlig oplagt til investoren som foretager relativt få handler med et langsigtet perspektiv og primært i fonde. Til konferencen vil Nordnet fortælle om certifikater, minifutures og risiko derved. Certifikater giver kort fortalt dig mulighed for at gennemføre avancerede investeringer på en enkel måde. Minifutures handler om at du med et lille beløb kan få samme eksponering, som hvis du havde købt en aktie eller et aktieindeks direkte.

SDG Invest & Merkur Andelskasse: I september afholdt vi en coast-2-coast turné med SDG Invest og Merkur, hvor vi sammen besøgte landets fire største byer for at tale om bæredygtig investering. I mellemtiden har SDG Invest udarbejdet deres første rapport i forhold til, hvordan de har klaret sig siden de lancerede den skrappest screenede fond inden for bæredygtig investering for et lille år siden. Vi glæder os til på konference at lære mere om bæredygtig investering, samt hvad SDG Invest og Merkur Andelskasse i fællesskab og hver for sig tilbyder investorer.

Falcon Invest: Den jyske forening Falcon Invest investerer ud fra den videnskabelige tilgang kaldet “momentum strategi“. Simplificeret set er momentum en påvist tendens til, at de aktier, der det seneste halve til hele år har haft den bedste prisudvikling, også over det kommende halve til hele år vil give bedre afkast end de aktier, der har haft den dårligste prisudvikling, og det investeres der efter. Falcon Invest overgår fra kapitalforening til investeringsforening fra medio november. Forskellen på en kapitalforening og en investeringsforening er blandt andet risiko-klassificeringen. På konferencen i Aarhus vil Falcon Invest fortælle om deres forening samt præsentere og uddybe deres strategi.

Mads Christiansen: Mads er privat investor, men har mange års erfaring med gaming- og gambling aktier. Hvis du hører Millionærklubben en gang imellem, har du sikkert “mødt” Mads der.  Mads er desuden en af de fire private investorer der deler sin strategi i vores bog “Den lille guide til investering”. Mads vil på konferencen i Aarhus dele ud af sine erfaringer, særligt gaming-aktierne som fx Activision Blizzard.

Seluxit: Den aalborgensiske Internet of Things virksomhed Seluxit er på vej på børsen. Seluxit forbinder vores fysiske ting som græsslåmaskinen til internettet, og det gør de godt nok til at få Gardena (under Husqvarna) og Innogy, et af Tysklands ledende el-selskaber som kunder. De tjener penge på både data, konsulentarbejde samt selve teknologien. Du kan stadig nå at tegne aktier i Seluxit frem til 2. november. På konferencen i Aarhus ser vi frem til at lære Seluxit bedre at kende samt høre nærmere om deres produkter og planer for børsnoteringen.

NeoDynamics: Svenske NeoDynamics går på børsen, og på konferencen i København får du mulighed for at lære virksomheden nærmere at kende samt høre om mulighederne som investor. NeoDymanics AB har udviklet biopsisystemet NeoNavia, der med en ny patenteret mikropulsteknologi forbedrer og gør det lettere at tage vævsprøver (biopsier) hos patienter med brystkræft. Denne nye teknologi har en øget præcision og bedre kontrol. Tegningsperioden er 31. oktober til 14. november 2018.

GreenMobility: Det er ikke så længe siden, at den danske dele-bybils virksomhed GreenMobility lod sig børsnotere på minibørsen Nasdaq First North. Det var kun kort tid efter, at den første af de 400 elbiler blev introduceret til miljøbevidste københavnere. Men med store ambitioner om at indtage Europa var og er der ingen tid at spilde for GreenMobility. Aktien har ikke haft den bedste start, men vi ser frem til at høre mere om selskabet og om deres planer om at dække 20 byer med i alt 1.000.000 brugere ved udgangen af 2021.

Alm. Brand: For nylig købte Alm. Brand Saxo Privatbank. I den forbindelse lavede de også en partneraftale om den flotte platform SaxoTraderGo, som nu kan tilgås af alle Alm. Brands kunder under navnet Alm. Brand Trader. Fra platformen har du adgang til alle børser samt et online investeringsunivers, og som ventet matcher de SaxoTraderGo vilkårene, hvilket betyder, at du kan handle stort set alle aktier til 0,1 procent i kurtage, dog med en minimum på mellem 750-1000 DKK. På konferencen i København ser vi frem til en grundig præsentation og gennemgang af platformen.

Bor du i eller i nærheden af Aarhus?

Vi mødes på Naturhistorisk Museum lørdag den 3. november kl 12-17 (dørene åbner 11:30).

Bor du i eller i nærheden af København?

Vi mødes på Metropol på Kronprinsesse Sofiesvej på Frederiksberg lørdag den 10. november kl 12-17 (dørene åbner 11:30).

Vi glæder os til at blive klogere sammen med jer!
Kærlige hilsner Sarah & Team

 


Du kan finde flere events samt online sparring i Facebookgruppen Kvindelogen Investeret, et community for kvinder samt i gruppen Aktieklubben Danmark, et community for begge køn rettet mod den nye investor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: