Close

Få kontanter retur på dit dankort

Skrevet af team cashbackAPP, indlægget indeholder samarbejdslinks

 

Elsker du også at spare penge, når du køber noget? Ja ikke? Det gør de fleste af os.

Med den smarte cashbackAPP har du mulighed for at spare penge på tøj, rejser, restaurantbesøg, gavekort, benzin, dagligvarer og meget mere. Det er automatisk, simpelt og nemt i en travl hverdag.

 

Team cashbackAPP

Vi har udviklet programmet, så vores Dankort, vi alligevel altid har med os, bliver forvandlet til dit nye loyalitetskort. Det er nemt, automatisk og man slipper for de mange plastikkort i pungen.

                                                                                          – Direktør Nikolaj Veje

 

Dankort som dit nye rabatkort

Du har det næsten altid med dig. Dit Dankort. Så hvorfor ikke gøre det smartere, når du bruger det. Download cashbackAPP og tilføj dit Dankort. Shop herefter helt som du plejer, for dit Dankort registrerer nemlig selv, om du har handlet et sted, hvor der tilbydes cashback. Cashback er oversat ”penge tilbage” eller på almindeligt dansk en slags rabat du får, når du betaler. Du kan løbende følge med i app’en og se, hvor mange penge du har sparet sammen.

 

Hvor kan du spare penge med cashbackAPP?

Når du har tilmeldt dit Dankort kan du lynhurtigt komme i gang med at spare penge, når du bruger kortet. Det gælder nemlig både i fysiske butikker i hele Danmark, men også når du shopper online. I skrivende stund er der lige omkring 1000 butikker og webshops i cashbackAPP. Ved handel fx hos fitnessdk og ParkPark via app’en, som er GPS-styret, kan du hele tiden følge med i hvilke forretninger, som er med nær dig. Via søgefunktionen kan du også nemt finde frem til det du står og mangler, i nærheden af hvor du befinder dig.

 

Udbetal til din bankkonto eller doner til Red Barnet

Når du har opsparet 500 kr. i cashback, kan du få dem udbetalt til din bankkonto. Ved første årlige udbetaling modregnes dog 200 kr. i medlemsgebyr, men hvis du ikke får noget ud af programmet koster det dig ingenting. Du kan også donere pengene til RedBarnet i en god sags tjeneste.

35.000 brugere får allerede cashback med app’en, og teamet hos cashbackAPP forventer, at der sker mindst en tredobling af dette tal inden udgangen af 2018.

Teamet bag cashbackAPP tæller pt. syv medarbejdere med hovedkontor i Aarhus. Direktør Nikolaj Veje igangsatte projektet for godt og vel fire år siden med formålet at lave et program, der kan koble kundeklub-bonusser til vores Dankort frem for at skulle gå med stribevis af medlemskort i pungen.

Du kan downloade cashbackAPP via dette link. For nye brugere som bruger dette link er der den gode at 20 kr. sættes ind på deres cashback-konto, når de har meldt sig til.

 

 

Moneypenny / My Money Invest samarbejde med cashbackAPP via affiliate links, læs mere her:
Husk at det altid er ganske frivilligt at benytte aftalerne, og gør I det via vores link så støtter I også vores sag og det arbejde vi laver hver dag i Moneypenny og her på My Money Invest. Vi vil desuden aldrig indgå aftaler med nogen/nogle som vi ikke selv kan stå indenfor/er fan af/selv benytter.

Kh Sarah & Linnéa

 


Husk at du kan købe de to første bøger i vores bogserie om privatøkonomi og investering på vores webshop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: