Close

Hokus pokus, investering i fokus

 

Vi har siden årsskiftet oplevet en ret massiv medlemstilstrømning i vores store tilknyttede online investerings-community ‘Moneypenny – Kvinder som investerer’. TV2 Øst lavede blandt andet et indslag om os i nyhederne søndag den 28 januar kl 19:30. Indslaget om vores “investerings-cafeer” og Moneypenny generelt starter 8:35 min inde i nyhederne:

 

Moneypenny i de østjyske nyheder

 

 

For en lille uge siden blev Linnéa så interviewet til June bloggen, June er Danske Banks investerings app. Dette indlæg er blevet delt af June både på Twitter, Instagram samt på Facebook som reklame for June. Dette kan vi se, da man på sin vej ind i Moneypenny, bliver bedt om at besvare et spørgsmål om hvordan kvinderne har fundet frem til gruppen. Og det er alle så søde til at svare på.

Du kan læse Junes blogpost med Linnéa her:

Linnéa på Junes blog

 

Kun blot en dag senere havde Aarhus Stifttidende en artikel med Sarah. Den er kort og ikke det hele er gengivet helt korrekt. Det vigtigste er dog, at flere kvinder rundt omkring i landet opdager, at der er steder hvor man kan sparre og lære mere og få mod til at kaste sig ud i at investere.

I Moneypenny er der mange meget forskellige kvinder, både i forhold til alder, uddannelse, interesser osv. Men når det kommer til økonomi og det at investere er mange mere ens end man potentielt regner med.

Du kan læse artiklen her:

Sarah i Aarhus Stifttidende

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: