Close

linnéa schmidt

Hello.

Jeg er en svensk kvinde som efter cirka 4 års pendleri (på grund af en fantastisk dansk kæreste) i 2015 flyttede til Danmark, hvor jeg nu arbejder som kræftforsker ved Skejby Sygehus i Aarhus. I 2015 begyndte også mit store interesse i investering og privatøkonomi. det skete i forbindelse med, at jeg fandt ud af, hvor langt væk jeg mentalt var fra min egen økonomi, da vi optog et lån til en fælles lejlighed.

Det var et fantastisk univers som åbnede sig. Siden jeg startede er jeg blevet vildt optaget af at investere, men faktisk primært optaget af, at sprede viden omkring investering, “knuse myter” i forhold til det at investere, og inspirere andre, kvinder og mænd, til at påbegynde deres egen investeringsrejse. Og det er nok det som driver mig i alt det jeg i dag laver inden for investering. Hvis jeg kan det, så kan du også.

I Sverige driver jeg Skandinaviens største facebookgruppe for aktier og privatøkonomi (Economista – Kvinnor som gillar aktier och privatekonomi), sammen med den svenske finansprofil Anna Svahn. Her er vi pt > 110.000 kvinder som sparrer om aktier og privatøkonomi. Jeg udgav også i april 2018 den svenske bog om investering, ‘Investeringsguiden – Så kommer du igång med ditt sparande’, som jeg har skrevet sammen med Anna Svahn.

Mine blogindlæg er ofte som “dagbogsindlæg” i forhold til mine porteføljer og investeringsprodukter, eller nysgerrige opsummeringer af fakta som jeg selv har tænkt over, og som jeg gerne vil videregive.

 

Blogindlæg fra Linnéa:

 

Linnéa er Co-founder og partner ved My Money Invest. Hun driver facebookgruppen Moneypenny – Kvinder som investerer, sammen med Sarah Ophelia Møss.

 


Vi har samlet mange af vores tanker om investering og privatøkonomi i en bogserie. Du kan købe bøgerne og læse mere om dem her.