Close

Gæsteindlæg: Min investeringshistorie – Ilse Barrit

Gæsteindlæg af Ilse Barrit, privat investor og medlem af Moneypenny

Jeg flyttede til København for tre år siden og en ny tilværelse begyndte, og jeg kastede mig ud i at investere aktier. Et helt nyt kapitel begyndte i mit liv. Jeg startede en aktieklub op for kvinder via en platform på internettet og inviterede til at mødes i café en på femte sal i Magasin. Første gang kom der en kvinde og næste gang tre kvinder. Vi fire kvinder mødtes nogle gange med stor fornøjelse. To af os mødes stadig og taler gerne meget og længe om investering.

Jeg blev medlem af Dansk Aktionærforening i citygruppen og kommer næsten hver måned til medlemsmøde, jeg lærer faktisk lidt hver gang. Jeg flyttede mine pensioner til investeringsplatformen Nordnet lidt af gangen, for at min sjæl kunne følge med. Jeg har dog også en mindre portion investerede frie midler på et aktiedepot. Jeg investerer nu i både enkeltaktier, balancerede fonde dvs. en blanding af obligationer og aktier, rene aktiefonde, index foreninger, ETFer, enkelte amerikanske, canadiske, svenske og norske aktier.
Jeg blev fornylig inviteret af Nordnet til at deltage i et seminar om derivater, futures og optioner, for da jeg nu handler ofte, måtte jeg være interesseret i at geare min investering. Det var meget interessant, men jeg fik nu ikke lyst til at påtage mig den store risiko. Tænk, jeg havde aldrig overvejet, at jeg ofte handler med aktier. Sikken brat opvågning, nu handler jeg lidt mindre hyppigt.
Jeg opdagede helt tilfældigt Moneypenny på Facebook for nogle måneder siden og lærer her også meget ved at følge med og deltage i møder. Tak for det.
Ilse
Ansvarsfraskrivelse (disclaimer): Vi er ikke økonomiske rådgivere, og vi fralægger os ethvert ansvar for de økonomiske valg, du måtte træffe på baggrund af det, du læser på denne blog. Indholdet på bloggen er af oplysende karakter og har et uddannelsesmæssigt sigte. Det er ikke at betragte som hverken investeringsrådgivning eller anbefalinger, ej heller forholder vi os til læserens private, økonomiske situation. Enhver brug af oplysninger er på egen risiko. Al handel med værdipapirer indeholder risici. Man bør ikke handle for penge, man ikke har råd til at tabe. Vi opfordrer til, at der søges rådgivning, hvis læseren ikke forstår de på området gældende risici. Det historiske afkast på feltet investering er ingen garanti for fremtidig gevinst. Vi er ikke er ansvarlige for nogen valg, du måtte træffe, på baggrund af hvad du læser på www.mymoneyinvest.dk eller hører til events arrangeret af My Money Invest ApS.

Bliv bedre til at vælge de rigtige børsnoteringer at investere i på vores store event inde ved Spotlight Stock Market, den nye minibørs (konkurrent til Nasdaq First North) i Danmark. Eventet er gratis inkl forplejning og du kan tilmelde dig her.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: