Close

Investerings-konference Efterår 2018: Kbh

Lørdag den 10. november løb Investering-konferencen Efteråret 2018 af stablen i København, hvor et hav af dejlige kvinder mødte op for at lytte til SDG Invest & Merkur Andelskasse (Bæredygtig investering), Oncology Venture (Case: Cancer), Alm. Brand (Depot & handel), Green Mobility (Case: Delebils-økonomi),  Neodynamics (Børsnotering) og Nordnet (Certifikater, minifutures & risiko).

Som også ved konferencerne i foråret var I mange som blev hele dagen. Stor tak til jer, for opbakning, gode diskussioner og en fantastisk dag.

Vi håber at I nød dagen lige så meget som os.

Med det sagt glæder vi os selvfølgelig allerede til næste gang, men indtil da kan I se billederne fra i lørdags:

Dagen startede ud i Netto, hvor der blev handlet ind til snacks, sandwich, kaffe, og te.

Derefter mødtes vi på Metropol med alle de søde frivillige, som hjalp til med at gøre klar og smøre madder.


Første oplæg blev holdt af Silja Nyboe-Andersen fra Merkur Andelskasse og Anne-Louise Thon Schur fra SDG Invest, som talte om bæredygtig investering.

Derefter tog Ulla Hald Buhl fra selskabet Oncology Venture over og talte om virksomheden og deres arbejde for at kurere patienter med kræft.

Derefter var der pause med kaffe, sandwich og networking. Der blev spist, talt og stillet en masse spørgsmål til virksomhederne og hinanden imellem.

Efter pausen gik Julie Mørch Sørensen fra Alm. Brand på scenen og fortalte om depot og handel.

CEO Torben Andersen fra Green Mobility overtog scenen og fortalte om delebils-økonomi.

Efter endnu en pause gik svenske NeoDynamics på scenen. Anna Eriksrud og Jörgen Vrenning var fløjet til København fra Stockholm for at fortælle om selskabets nye børsnotering og deres arbejde for at kurere brystkræft.

Dagens sidste taler var Jeppe Pedersen fra Nordnet som gjorde os alle klogere på certifikater, minifutures og risikoen derved.

Afslutningsvis sagde Sarah farvel og tak for i dag. Hun fortalte om hendes nye forlag Forlaget Penge som fremover udgiver bøger om privatøkonomi og investering. De første omhandler pension, børneopsparing, teknisk analyse, fundamental analyse samt en hel serie børnebøger om penge.

Derudover fortalte Sarah om hendes nye Facebookgruppe for ny(ere) investorer “Aktieklubben Danmark“.

Vi tog selvfølgelig også det traditionelle gruppebillede, som afslutning på en hyggelig og lærerig dag.

Hvis du ikke havde mulighed for at deltage i konferencen, kan du se alle oplæg på My Money Invests facebookside.

Hvis du vil have dem tilsendt på mail kan du skrive til kommunikation@mymoneyinvest.dk

Kh Sarah & Team


Du kan finde flere events samt online sparring i Facebookgruppen Kvindelogen Investeret, et community for kvinder samt i gruppen Aktieklubben Danmark, et community for begge køn rettet mod den nye investor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: