Close

Moneypenny og My Money Invest på InvestorDagen i Aarhus

Igår, tirsdag 12 juni, var vi på Dansk Aktionærforenings “InvestorDagen” i Aarhus.

Dagen startede kl 10.00 og vi blev ved at snakke med dejlige damer og herrer frem til kl. 16.00 hvor vi hade vores Invest Café Oplægsholderne var Mette Harbo Bossow, direktør for indekserede fonde ved Sparinvest / Sparindex, Jakob Knudsen, CEO ved medico-tech virksomheden Virogates A/s og Anders Bundsgaard, CEO ved robotvirksomheden Odico A/S. Man kan finde alle disse oplæg på gemte live streams inde i facebookgruppen Moneypenny – Kvinder som investerer.

Tak til alle Moneypennies som kom forbi <3, og tak til Dansk Aktionærforening for et super godt event. Det var en rigtig fin dag! 🙂

Kh, Sarah og Linnéa

Anders Bundsgaard fra Odico A/S
Anders Bundsgaard fra Odico A/S
Jeppe fra Sparindex/Sparinvest forklarer omkring deres forskellige investeringsforeninger


 

Ansvarsfraskrivelse (disclaimer): Vi er ikke økonomiske rådgivere, og vi fralægger os ethvert ansvar for de økonomiske valg, du måtte træffe på baggrund af det, du læser på denne blog. Indholdet på bloggen er af oplysende karakter og har et uddannelsesmæssigt sigte. Det er ikke at betragte som hverken investeringsrådgivning eller anbefalinger, ej heller forholder vi os til læserens private, økonomiske situation. Enhver brug af oplysninger er på egen risiko. Al handel med værdipapirer indeholder risici. Man bør ikke handle for penge, man ikke har råd til at tabe. Vi opfordrer til, at der søges rådgivning, hvis læseren ikke forstår de på området gældende risici. Det historiske afkast på feltet investering er ingen garanti for fremtidig gevinst. Vi er ikke er ansvarlige for nogen valg, du måtte træffe, på baggrund af hvad du læser på www.mymoneyinvest.dk eller hører til events arrangeret af My Money Invest ApS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: