Close

Og pludselig var vi sådan nogle der også kunne det

Skrevet af Sarah Ophelia Møss/ansvarlig for events og samarbejder

Happy Helper indgik for nogle uger siden aftale med Nordnet om at benytte deres online investerings platform i forløbet op til noteringen på den danske baby børs First North. Både i forhold til tegningen af aktier og i promoveringen af Happy Helper rundt omkring i landet. Til den type arrangementer kommer der gerne en del mænd, gerne den lidt ældre type og ikke nødvendigvis så mange kvinder. Nu jeg tænker over det, potentielt et godt sted at score for den voksne kvinde;)

Nå, inde ved Nordnet er en frygtelig sød ung mand ansat. Han hedder Jeppe. Og Jeppe ved godt at vi her i Moneypenny og My Money Invest kender en masse kvinder. Han fortalte derfor flinke og ivrige Jesper Brok-Jørgensen fra Happy Helper at han kunne række ud til os, hvis de også gerne ville se nogle kvinder, til et af de mange events der blev holdt frem mod i fredags hvor aktietegningsperioden sluttede.

Jeppe spurgte selvfølgelig først os, om han måtte give vores kontaktinfo videre, så jeg var forberedt på et eventuelt opkald. Den flinke Jesper havde dog nok at se til og givet at jeg ikke er den mest tålmodige kat i kurven (som nogle af jer måske har opdaget) addede jeg ham på LinkedIn. Tænkte at det måske ville sætte gang i noget.

Ganske rigtigt, kort tid efter havde vi en ret sen aften (som i kl 23) en god og lang snak om hvad vi sammen kunne få til at ske.
Det skal lige siges, at jeg havde lovet mig selv, ikke at stable mere på benene lige foreløbig og at jeg havde en klar intention om at blive i Aarhus og hellige mig mit speciale i hvert fald i tre uger. Men ingen kan bestemme over mig – ikke engang jeg selv:)

Så, under en uge senere stod jeg foran 70+ ualmindeligt kønne københavner kvinder og fik tårer i øjenene over opbakningen til både arrangement og community. En uge der mildest talt var en my stresset. Men det hele værd!

Og nu er vi altså også sådan nogle der kan det. Samle en ordentlig r**fuld lækre damer, på få dage, til et arrangement som ingen, inkl jeg selv, rigtig vidste hvad ville indeholde.

Dog kun med alle kvindernes hjælp.
Amazing community life <3

 

Berlingske har skrevet lidt om vores aften i denne artikel.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: