Close

sarah ophelia møss

Fotograf: Celina Dahl (billedet er fra artikel i Berlingske om investering via robo advisors d. 25.08.18)

Mit navn er Sarah Ophelia Møss, jeg er en positiv optimist, risikovillig, arbejdsom, modig og nysgerrig og en hel masse mere. Og så er jeg investeret. Helt investeret. I alt hvad jeg gør og er.

Jeg er communitybuilder, eventmager, privat investor og sociolog. Mine dage går med at drive Danmarks største investerings-community for kvinder ‘Moneypenny – Kvinder som investerer’ (5.500 kvinder) og virksomheden My Money Invest.

Min rejse ud i investorland startede sammen med året 2017 og det fik hurtigt lov at fylde mine dage – og nætter. Min hovedinteresse investering er bygget på et fundament af sund kost, masser af træning og vigtige relationer. Jeg bor i Aarhus som jeg ynder at kalde landets dejligste by, men er oprindeligt fra København.

Kh Sarah

 

Blogindlæg fra Sarah Ophelia:

 

Sarah er Co-founder og partner ved My Money Invest hvor hun står for events og samarbejder. Hun driver facebookgruppen Moneypenny – Kvinder som investerer, sammen med Linnéa Schmidt.

Du kan kontakte Sarah på sarah@mymoneyinvest.dk

 


Vi har samlet mange af vores tanker om investering og privatøkonomi i en bogserie. Du kan købe bøgerne og læse mere om dem her.