Close

sarah ophelia møss

Fotograf: Celina Dahl (billedet er fra artikel i Berlingske om investering via robo advisors d. 25.08.18)

Mit navn er Sarah Ophelia Møss og udover at være Invest Chick er jeg sociolog, iværksætter og community-builder. Mine dage går med at drive virksomhederne My Money Invest og Forlaget Penge samt de to investeringscommunities, Kvindelogen Investeret samt Aktieklubben Danmark.

Jeg er en positiv optimist, risikovillig, arbejdsom, modig og nysgerrig og en hel masse mere. Og så er jeg investeret. Helt investeret. I alt hvad jeg gør og er.

Min rejse ud i investorland startede sammen med året 2017 og det fik hurtigt lov at fylde mine dage – og nætter. Min hovedinteresse investering er bygget på et fundament af sund kost, masser af træning og vigtige relationer. Jeg bor i Aarhus som jeg ynder at kalde landets dejligste by, men er oprindeligt fra København.

Kh Sarah

 

Blogindlæg fra Sarah Ophelia:

 

Du kan kontakte Sarah på sarah@mymoneyinvest.dk

 


Du kan finde events samt online sparring i Facebookgruppen Kvindelogen Investeret, et community for kvinder samt i gruppen Aktieklubben Danmark, et community for begge køn rettet mod den nye investor.