Close

Toast’in it with G’nTs on a Tuesday

Hvis du også er nysgerrig på, hvad der sker i tiden op til, under og efter en børsnotering, så har du nu chancen for at blive klogere på netop dette – du inviteres nemlig hermed til en unik vandring ud i børsnoteringens magiske univers.

Vi har sat virksomheden Happy Helper stævne til en aften med fokus på deres indtræden på baby-børsen First North.

Seje Sasja Dalgaard der rådgiver virksomheder til at blive klar til mødet med os investorer, og netop har taget Agillic gennem samme proces, kommer og deler anekdoter og erfaringer. Og Jesper Brok-Jørgensen der sammen med sin tre partnere står bag Happy Helper er klar til at besvare alle vores spørgsmål.

Det hele bliver en herlig blanding af lækre øko toast, gin tonics, børs-snak og networking med andre dejlige invest-interesserede damer. Kig endelig forbi til et par hyggelig timer.

  

Det sker i KØBENHAVN tirsdag den 17. April 2018 kl 17-18:30

Til dette ene arrangement vil der grundet formatet og den korte deadline, være et begrænset antal pladser. Så haps en GRATIS billet hellere før end senere.

Vi håber, at mange af jer stikker snuden indenfor, for vi glæder os som altid vildt meget til at være sammen med jer!

Aktien kommer i øvrigt til at koste 16 DKK og tegningsperiode løber frem til den 20. april 2018 kl. 23:59. Det er en vækstaktie og den huserer inden for den (cykliske)forbrugs sektor – hvis man går op i den slags.


Du kan finde flere events samt online sparring i Facebookgruppen Kvindelogen Investeret, et community for kvinder samt i gruppen Aktieklubben Danmark, et community for begge køn rettet mod den nye investor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: